Advokatkontor pâ Mallorca og Ibiza

Vi gir råd og tar hensyn til de siste lovene om:

Planlegging og Bruk av Areale (LOUS), Entrepenørselskap og deres internasjonalisering, Golden Visa, Endring i Kystloven, lovenom jordbruksdrift på Balearene

 

Hovedkontor i Palma

Kontoret ligger i en av de mest emblematiske shoppinggatene i byen, bare 150 meter fra Plaza de España, og med offentlig parkering kun 20 meter unna (parkering Plaza del Olivar). Kontoret er utstyrt med den nyeste teknologien innen WIFI for at våre kunder skal føle seg så komfortable som mulig med trådløs internett-tilkobling.

Idiomas:

Más información

Ibiza

5 minutters spasertur fra Talamanca-stranden og 10 minutter fra sentrum av Ibiza, ligger kontoret på Paseo Juan Carlos I, nummer 37, Local 6, Edificio Ibiza, i samme gate som Ibiza Gran Hotel and Casino. I området Marina Botafoch, marinaen på Ibiza, og i nærheten av kjente diskotek som Pacha og Lío, ligger kontoret ved gamlebyen i Ibiza med utsikt mot borgen Castillo de D’alt Vila.

Idiomas:

Más información

Portals Nous

Vårt kontor ligger i den vakre landsbyen Portals Nous, fem minutter fra den eksklusive Puerto Portals, på hovedveien ved siden av banker, kafeer, restauranter og butikker. Kontoret ligger på gatenivå for lett tilgang for publikum.

Idiomas:

Más información

Nuevo

¿Quieres realizar una consulta legal online?

Pídenos una cita para hablar por Skype y resuelve tus dudas de la forma más cómoda.

Consulta on-line