Pollensa

Den omfattende overvåking av reglene som er i kraft, sammen med planlegging og kreativitet så langt som loven gir oss muligheter til, er bærebjelkene i vår innovative faglige strategi.

Kontakt oss her

ENGASIEMENTSKAPASITET

I BufeteFrau satser vi fullt på teamsamarbeid. De mennesklige og faglige bidrag fra alle personer i firmaet er nødvendige for å planlegge, utvikle og løse de saker som opptar oss, uten uforutsette overraskelser. Vårt engasjement krever også at vi sammenligner resultatene med tidligere erfaringer i andre saker og nøye kontrollerer alle prosesser og teknikker involvert i utføringen av vårt arbeid.

Vi er fullt klar over vanskelighetene som særegenhetene i vår virksomhet innebærer, og vi nøler derfor ikke med å søke eksternt samarbeid i spesielt kompliserte eller spesifikke prosjekter. Hverdagens erfaringer har vist oss at en oppriktig holdning er den beste, og derfor fremmer vi en absolutt åpenhet mellom våre ansatte og våre kunder.

C/ Via Pollentia, 39 bajos. Plaza del monumento

Tel: 971 072 100
Email: info@bufetefrau.com

Maandag, woensdag en vrijdag van 9u tot 14u en van 16u tot 18u. Dinsdag en donderdag op afspraak.

Tour Virtual

Pollensa

Fyll ut det følgende skjema dersom du ønsker å motta mer informasjon uten forpliktelse. Det første møtet med hvilken som helst av våre advokater på Mallorca eller Ibiza er gratis.

jag har lest og aksepterer personvernvilkårene.