Portals Nous

Den omfattende overvåking av reglene som er i kraft, sammen med planlegging og kreativitet så langt som loven gir oss muligheter til, er bærebjelkene i vår innovative faglige strategi.

Kontakt oss her

ENGASIEMENTSKAPASITET

I BufeteFrau satser vi fullt på teamsamarbeid. De mennesklige og faglige bidrag fra alle personer i firmaet er nødvendige for å planlegge, utvikle og løse de saker som opptar oss, uten uforutsette overraskelser. Vårt engasjement krever også at vi sammenligner resultatene med tidligere erfaringer i andre saker og nøye kontrollerer alle prosesser og teknikker involvert i utføringen av vårt arbeid.

Vi er fullt klar over vanskelighetene som særegenhetene i vår virksomhet innebærer, og vi nøler derfor ikke med å søke eksternt samarbeid i spesielt kompliserte eller spesifikke prosjekter. Hverdagens erfaringer har vist oss at en oppriktig holdning er den beste, og derfor fremmer vi en absolutt åpenhet mellom våre ansatte og våre kunder.

Crta. Palma – Andratx, km30 Local 9
07181 Portals Nous

Tel: 871 231 314
Email: info@bufetefrau.com

Åpningstid Mandag til fredag fra 9:00 til 14:00.

Tour Virtual

Portals Nous

Fyll ut det følgende skjema dersom du ønsker å motta mer informasjon uten forpliktelse. Det første møtet med hvilken som helst av våre advokater på Mallorca eller Ibiza er gratis.

jag har lest og aksepterer personvernvilkårene.