Uttalelser

Hva våre kunder sier

Barry Mathison

Vi fant Bufete Frau Advokater fra listen over anbefalte advokatfirmaer fra den britiske ambassadens nettsted. Vi engasjert Jose og hans team for kjøp av en villa, og behandling av ikke-EU-visa på Mallorca.

Jeg har jobbet med advokatfirmaer for hele min karriere, og tjenesten Jose og hans team gir, kan bare beskrives som uten sidestykke. De er strålende. Enhver henvendelse, uansett hvilken tid på dagen eller helgen, møtes med en umiddelbar respons.

Vårt kjøp var helt sømløst, og jeg kan ikke anbefale å bruke Bufete Frau nok. En spesiell takk til Alexandra og Alejandro også. Helt eksepsjonell advokatfirma.

Stephanie De Vos

Bufete Frau og spesielt Cristina og Anita har hjulpet oss under kjøpsprosessen av huset vårt i Ibiza. De var akkurat det vi trengte for å rydde ut alle de usikkerhetene som følger med å kjøpe et hus i utlandet. De tok vare på alt, den første avtalen, due diligence på huset, selve gjerningen, bytte leverandører og så mye mer.

Bufete Frau kom sterkt anbefalt og nå vet vi hvorfor, veldig fornøyd med sin tjeneste!

Gary Hobson

Super profesjonell fra start til slutt ... med et hus kjøp / salg ... vi ble holdt informert gjennom nøyaktig hvilket stadium salget var på. Jose Frau var tilgjengelig 24/7. Kjøpet var ikke mest rett frem på grunn av nødvendigheten av å måtte søke gjennom rådhuset for ulike tillatelser og lisenser, men Jose Frau og hans team, inkludert Alexandra, var fantastiske for å sikre at alt var som det skulle være...

Gill Ross

Hei, jeg kjøpte nylig en eiendom i Ibiza ved hjelp av Bufete Frau, uten hjelp av Cristina og Anita. Jeg ville aldri ha klart prosessen, og de begge hjelper fortsatt å få verktøyene forandret til mitt navn og alle andre ting som går utover jobben deres ... TAKK dere begge så mye, jeg kan ikke anbefale dette selskapet høyt nok!

Andrew Mussel

Profesjonell, kunnskapsrik, grundig og personlig service. Sterkt anbefalt.

Arthur Imanse & Natascha van Putten

Vi er veldig fornøyde! Alt er veldig godt organisert og veldig godt informert. Selv etter kjøpet hjalp de mye med noen spørsmål. Så slutte å søke, du har funnet den rette.

Ny

Ønsker du en online-konsultasjon?

Be om en avtale for en samtale på Skype og få svar på dine spørsmål på et lettvint måte.

ONLINE-KONSULTASJON